Hem / Om TSM

Om Taksäkerhetsmontörerna – Vårt engagemang för kvalitet, säkerhet och hållbarhet

Vår bakgrund och vision

Taksäkerhetsmontörerna har en rik och intressant historia som har bidragit till dess framgång och rykte i branschen. Här är en översikt över företagets historia.

Taksäkerhetsmontörerna grundades år 2010 av Christopher Inerud och Fredrik Tapper som då baravar 20 år gamla. Båda grundarna med en idé om att bygga en säkrare miljö i byggbranschen och en förhoppning om att hjälpa byggbranschen att bli en säkrare plats.

Företaget började som ett litet företag som installerade takskydd i Mälardalen.
Under de första åren fokuserade företaget på att tillhandahålla högkvalitativa och pålitliga taksäkerhets- och fallskyddslösningar till olika branscher, inklusive konstruktion och underhåll.

Med ett engagemang för professionalism och kundnöjdhet fick företaget snabbt ett rykte för sin expertis inom detta specialiserade område. Med tiden utökade Taksäkerhetsmontörerna sitt tjänsteutbud till att även omfatta ställningar och
väderskydd. Denna tilläggstjänst befäste ytterligare företagets position som en pålitlig leverantör av omfattande och kompatibla taksäkerhetslösningar tillsammans med en fullservicepartner inom säkerhet och ställningar.

Idag fortsätter Taksäkerhetsmontörerna att växa och frodas och betjänar ett brett spektrum av kunder inom olika branscher i både Sverige och Europa. Företagets mångåriga erfarenhet, tekniska expertis och engagemang för kundnöjdhet har gjort det möjligt för det att bygga långsiktiga partnerskap med kunder och etablera ett starkt rykte på marknaden.

Med fokus på säkerhet, tillförlitlighet och kvalitet är Taksäkerhetsmontörerna fortsatt engagerade i att tillhandahålla förstklassiga installationer och tjänster för att hjälpa kunder att skydda sina anställda, tillgångar och investeringar.

Denna vision har väglett oss genom åren och gjort oss till ett av de 10 största ställningsbolagen i Sverige. Vårt engagemang för hållbarhet, professionalism och kundvärde har varit vårt ständiga fokus.

En helhetsleverantör med bred expertis

Vi är inte bara leverantörer av byggnadsställningar, väderskydd och fallskydd. Vi är din partner som tar hand om ditt projekt från början till slut. Med vår långa erfarenhet och 125 skickliga ställningsbyggare är vi med dig genom hela processen – från planering och utformning till leverans och säkerhetskontroller.

Hållbarhet genomsyrar vårt arbete

Vi är stolta över vårt åtagande för att vara klimatneutrala och miljöansvariga. Solpaneler pryder vårt huvudkontor och våra elbilar i bilparken laddas med solenergi. Genom att ha våra egna ramavtal med flera av Sveriges största byggbolag, tar vi ansvar för en mer hållbar framtid.


Engagerade i varje steg av processen

Vi är med dig i varje steg av ditt projekt. Våra erfarna och utbildade ställningsbyggare arbetar med högsta säkerhetsstandard och skapar en trygg arbetsmiljö. Vi erbjuder flexibla arbetstider och enastående service som gör din vardag enklare och säkrare.

Våra värderingar och mål

Vi lever efter våra värderingar: Säkerhet, Kvalitet, Respekt, Framgång, Miljö, Engagemang och Proaktivitet. Dessa värderingar genomsyrar allt vi gör och står för.


Ett starkt team och gemenskap

Vår personal är vår styrka. Utbildade och erfarna ställningsbyggare, projektledare och servicepersonal arbetar tillsammans för att leverera de bästa lösningarna för ditt projekt. Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra medarbetare, kunder och leverantörer.

För en tryggare framtid

Vi är mer än en ställningsleverantör. Vi är en partner som hjälper dig att bygga tryggt och säkert. Med fokus på kvalitet, säkerhet och hållbarhet är Taksäkerhetsmontörerna redo att vara din partner för framgångsrika byggprojekt och en bättre framtid.