Hem / Byggnadsställningar

Byggnadsställningar: Helhetslösningar för säkerhet och effektivitet i era byggprojekt

Taksäkerhetsmontörerna är din partner för byggnadsställningar, väderskyddslösningar och fallskyddslösningar. Med vår långa erfarenhet, pålitliga leverantörsrelationer och fokus på säkerhet och kvalitet är vi här för att leverera helhetslösningar för dina projektbehov.

Säkra helhetslösningar för byggnadsställningar

Taksäkerhetsmontörerna är din pålitliga partner när det kommer till byggnadsställningar, väderskydd och fallskydd inom större byggnationer och renoveringsprojekt. Vi erbjuder allt från Fasadställningar, intagsbryggor, trapptorn, murarställningar och plattformar inom området byggnadsställningar.

Med en imponerande portfölj av erfarenhet och välutbildad personal är vi dedikerade till att leverera säkra och högkvalitativa lösningar som passar perfekt för dina projekt. Hos oss får du en erfaren kontaktperson som kan allt om hela leveransen.

Oavsett om du behöver specialiserade lösningar, hyrmaterial eller färdiga produkter, är vi redo att stödja ditt projekt och göra det säkert och effektivt.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och utforska hur vi kan hjälpa dig att bygga en säker framtid.


Erfarenhet och leverantörsrelationer

Vi är stolta över att vara en av Hakis större kunder i Sverige, vilket ger oss en förtroendeingivande grund för vårt arbete.

Vår dimensionering och konstruktion av byggnadsställningar, väderskydd och fallskydd utförs av den pålitliga tillverkaren Haki, som ger oss företräde när det kommer till dimensioneringsleverans. Dessutom samarbetar vi med andra ledande tillverkare som Plus8 för specialiserade projekt som fasadarbeten och ramställningar.

Fokus på kvalitet och säkerhet

Vi är inte bara en byggnadsställningsleverantör – vi är din fullservicepartner för alla dina behov inom detta område.

Vår långa erfarenhet och specialiserade personal gör oss till en kraft att räkna med inom ställningsbranschen. Oavsett om du arbetar med större byggnationer eller renoveringar, förstår vi de specifika utmaningarna och kraven som dessa projekt innebär.

Vi strävar efter att leverera säkra och högpresterande lösningar som möter dina behov.


Flexibla alternativ för ditt projekt

Vi erbjuder olika alternativ för att passa dina projektbehov. För de som har utrymme att montera ställningsmaterial med egen utbildad personal, erbjuder vi alternativet att hyra material men oftast utförs all montering av vår egen personal.

Med vår erfarenhet och utbildning kan vi guida dig genom en smidig process. För de som behöver färdiga produkter, är våra HAKI-system välkända och pålitliga. Vi kan även hantera transporten åt dig för extra bekvämlighet.

Specialiserade murarställningar och fasadställningar för specifika behov

Vi förstår att varje projekt är unikt. Vårt sortiment inkluderar olika typer av murarställningar och fasadställningar i både stål och aluminium, vilket passar för olika typer av arbete. Vi anpassar våra lösningar för att säkerställa att du kan utföra dina arbeten säkert och effektivt.


Säkert tillträde med trapptorn och alla typer av plattformar och intagsbryggor

Våra trapptorn erbjuder säkra och anpassningsbara tillträden för alla projekt inom byggande och industri. Med olika konfigurationer och möjligheter, inklusive olika riktningar och vilplan, säkerställer våra trapptorn smidigt och säkert arbete oavsett projektets karaktär.

Vi har alla typer av plattformar och intagsbryggor som erbjuder en säkrare arbetsmiljö vid materialintagning på hög höjd, med rätt storlek och lastklass för att garantera funktion och arbetsmiljö.

Effektiva bygghissar för ditt projekt

Vi erbjuder smidiga lösningar för vertikal transport på byggarbetsplatsen med våra högpresterande bygghissar. Genom att hyra och montera bygghissar skapar vi smidighet och effektivitet i ditt arbetsflöde. Vi har egna inköpta Alimak hissar som säkerställer pålitlig och säker transport. Vårt engagemang sträcker sig bortom hissen – vi levererar en helhetsupplevelse för din arbetsplats.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att få hjälp med våra specialiserade lösningar för taksäkerhet, byggnadsställningar, fallskydd och väderskydd inom datacenters.