Hem / Fallskydd

Fallskyddslösningar: Säkerhet i fokus med våra fallskydd

Välkommen till Taksäkerhetsmontörerna – Din partner för effektiva fallskyddslösningar.

Fullständig kontroll över ditt fallskydd

Vi är stolta över att vara en omfattande leverantör av fallskyddslösningar och erbjuda en rad produkter och tjänster som säkerställer din personals säkerhet i varje steg av projektet. Med en bred portfölj av produkter, inklusive Combisafe-system, falluppfångande nät, hängbryggor och mer, är vi din pålitliga partner när det kommer till att säkerställa en säker arbetsmiljö på hög höjd.


Egna produkter och erfaren personal

Vi äger våra egna produkter och har en erfaren personal som är specialiserad inom området fallskydd. Med största fokus på uthyrning utan montage, erbjuder vi flexibla lösningar som passar dina specifika behov. Våra Combisafe-system är en del av vårt breda utbud, men vi kan också erbjuda andra fallskyddslösningar inom fallskydd, falluppfångande nät, hängbryggor, nedfallsskärmar och mer.

Proaktiva och engagerade

Vi är proaktiva och engagerade i hela processen för att säkerställa att dina fallskyddslösningar används på rätt sätt och att produkter inte ligger oanvända för länge. Vi tar emot ritningar, markerar ut var fallskyddet ska placeras och föreslår lämpliga infästningar. Vår närvaro sträcker sig genom hela projektet, från planering till implementering och uppföljning.


Mångsidiga fallskyddslösningar

Vi erbjuder en mängd olika fallskyddslösningar för att passa olika projektbehov:

Falluppfångande nät: Dessa nät är en effektiv metod för att minska risken för fall och skador genom att fånga upp och minska fallhöjden.

Hängbryggor: Våra hängbryggor ger säkra arbetsplattformar på hög höjd, vilket gör det möjligt att arbeta på svåråtkomliga platser.

Nedfallsskärmar: En del av vårt falluppfångande nät-sortiment, dessa skärmar förhindrar nedfall och minimerar risken för skador.

Hallsystem: Våra hallsystem är perfekta för byggnation av hallar, med längre avstånd mellan infästningarna och hög säkerhet.

Motviktssystem: När infästningar inte är möjliga, är våra motviktssystem en effektiv lösning för fallskydd.

Kontakta oss idag för säkerhet på höga höjder

Taksäkerhetsmontörerna är din pålitliga partner för lösningar inom fallskydd. Oavsett om du behöver Combisafe-system eller andra specialiserade lösningar, är vi här för att hjälpa dig säkerställa att ditt arbete utförs säkert och effektivt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och utforska hur vi kan hjälpa dig till ett säkert byggprojekt.